Piškotki

www.whynot.si uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. O uporabi piškotkov so uporabniki obveščeni ob prvem obisku spletnih strani, za uporabo nekaterih piškotkov prosimo uporabnika za njegovo privolitev. Uporabnik lahko svojo odločitev v zvezi z uporabo piškotkov kadarkoli spremeni na tej spletni strani.

www.whynot.si, kreativo media d.o.o. ne posreduje piškotkov zunanjim ponudnikom storitev in jih ne uporablja za prikazovanje reklamnih sporočil.

O piškotkih
Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih portal naloži na vaš računalnik. Nekateri piškotki so nujno potrebni za delovanje spletnih strani. Piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih ali drugih podatkov, ki bi jih bilo mogoče uporabiti za identifikacijo uporabnika, zato WhyNot priporoča, da v njihovo uporabo privolite.

Uporabljeni piškotki

VRSTA:
NID
_ga
_gid
_gat
NAMEN:
Identifikator za Google nastavitve
Statistika ogledov spletne strani
Statistika ogledov spletne strani
Statistika ogledov spletne strani
TRAJANJE:
Do zaključka seje
2 leti
1 dan
10 minut

STRAN:
.google.com 
.whynot.si
.whynot.si
.whynot.si

Upravljanje piškotkov v brskalniku
Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke. Veljavnost piškotkov je lahko kratkotrajna ali dolgotrajna, po poteku veljavnosti brskalnik piškotke samodejno izbriše. Uporabnik lahko vse piškotke ali piškotke za posamezno spletišče (domeno) izbriše tudi ročno ali pa uporabo piškotkov v brskalniku v celoti onemogoči. Navodila za izbris piškotkov ali onemogočitev njihove uporabe lahko najdete v sklopu pomoči vašega spletnega brskalnika. V primeru, da boste uporabo piškotkov v celoti onemogočili vam nekatere funkcionalnosti spletnih strani morda ne bodo delovale pravilno.

Uporabnik lahko dovoljenja za namestitev piškotkov nastavi in kadarkoli spremeni, prilagodi ali prekliče tudi v brskalniku, s katerim dostopa do spletnega mesta.
V primeru če zavrnete piškotke, bomo na vašo napravo namestili piškotek z namenom, da si to odločitev zapomnimo.