1. “The Beginning”

  Začetki segajo v začetek leta 2019, ko se je rodila ideja za WhyNot in ustvarjanje kreativne vsebine katera nam omogoča, da lahko blagovnim znamkam pomagamo, da pri svojem delu kreativno izstopajo.

  Portfolio
 2. “Avocado”

  Ena izmed naših prvih sodelovanj je bil s trgovino Avocado s katero uspešno sodelujemo že 2 leti.

  Portfolio
 3. "New one"

  V letu 2020 je z svojo podobo presenetil novi Volkswagen Golf, ki buri avtomobilske duhove z svojo športno futuristično podobo.

  Portfolio
 4. "CUPRA Formentor"

  SUV kupe po meri, unikaten, drzen in poln inovativnega značaja , najboljše, kar lahko CUPRA ponudi.

  Portfolio
 5. "Huawei Matebook 14S"

  Revolucija na področju računalništva.

  Portfolio
 6. "Dr.E.Voss"

  Inovacija na področju naravne kozmetike.

  Portfolio
 7. Beloved Swimwear

  Nova kolekcija kopalk Beloved Swimwear

  Portfolio
 8. Le Rêve

  Fashion story inspired by the dreams.

  Portfolio
 9. Eurowear

  Promocijska oblačila Eurowear za vsako priložnost

  Portfolio
Storytelling since 2019

Ustvarjanje izven meja okvirjev

Sodelujemo z ljudmi, ki nas ustvarjalno izzivajo in nam pustijo razmišljati brez zidov s ciljem zagotavljanja najboljših možnih kreativnih rešitev.

“We got a full-service package”

The team “Why not” had been recommended to us by a business partner. We were looking for someone who does not just produce high quality images and video, but also supports and guides in translating the right creative direction. That worked extraordinary well. From start to finish the team was engaged, motivated, and delivered amazing work. We did not have to take care of any organization; we got a full-service package. We are very satisfied with the created content and are looking forward to work together again.

Francesca Schüler-Finkel
Marketing & Int. Relations

"zmeraj so pripravljeni dati vse od sebe"

Z medijsko-produkcijsko hišo WhyNot že več let redno sodelujemo, in sicer na področju fotografije, video-produkcije, oglaševanja, idejne zasnove projektov ipd. Ekipa je zelo zagnana, ustvarjalna, polna svežih, out-of-the-box idej, zmeraj so pripravljeni dati vse od sebe, vestno sledijo trendom in so zmeraj odprti za nove izzive, ki se jih z veseljem lotijo. So organizirani ter odzivni, delo z njimi je vselej sproščeno, prijetno in produktivno. Skupaj smo ustvarili že kar nekaj uspešnih zgodb in upam, da jih bomo v prihodnosti še veliko.

Nina Kladnik
Data Vallis

"Prilagodljivi in polni idej"

"Z ekipo WhyNot smo sodelovali že pri večih projektih, saj nas njihova kreativnost in profesionalnost vedno znova prepriča. So natančni, zavzeti, prilagodljivi in polni idej. Ekipa WhyNot je izredno potrpežljiva in tudi pri kasnejši montaži videa. Mlad in srčen tim, ki da več, kot pričakuješ!"

Maša Erčulj
Komunikacijska agencija Sidera

"Samoiniciativni in zabavni"

"Z ekipo WhyNot sodelujemo že drugo leto in je z nami na vseh projektih, kadar je potrebna foto in video vsebina. Z njimi je delo sproščeno, odprti so do predlogov in želja, pa tudi samoiniciativni in zabavni. Z zahtevami našega podjetja gremo krasno z roko v roki."

Katja Vidovič
Trgovina Avocado

"Kreativni in zagnani"

"Whynot sestavlja mlada ekipa s katero z veseljem sodelujemo saj vedno znova presenečajo z idejami prav tako pa razumejo na kakšen način kar najbolje predstaviti blagovno znamko."

Devana Blakaj
Nanin Bistro

Kevin Mori

Director of Awesome

Manja Kumer

Social Visionary

Luka Kosi

Workflow Guru

Hi there!

We know the best coffee spots for meetings

  Or call us

  +386 (0)40 330 975